Hem » Länkar till jobbsajter med platsannonser

Länkar till jobbsajter med platsannonser

Akademikerjobb.se

Platsannonser för dig som är Akademiker (minst Högskoleexamen 80 poäng). Akademikerjobb är en del av HR North som även driver andra jobbsajter.

Sök jobb på www.akademikerjobb.se

Arbetsgivarverket

Arbetsgivarverkets jobbsöktjänst är ett samarbete med Arbetsförmedlingen och innehåller alla lediga jobb inom den statliga sektorn.

Sök jobb på www.arbetsgivarverket.se

CareerBuilder

CareerBuilder.se är en av Sveriges största sajter för onlinerekrytering och driver dessutom karriärdelen åt många andra stora svenska webbsajter, i syfte att nå så många arbetssökande som möjligt. Sajten ägs av CareerBuilder.com som är en av de största onlinerekryteringssajterna i USA.

Sök jobb på www.careerbuilder.se

Careerjet

Careerjet är en sökmotor som kartlägger jobberbjudanden ifrån företags- och rekryteringsfirmors hemsidor och vidarebefordrar till den ursprungliga platsannonsen.

Sök jobb på www.careerjet.se

Chefsjobb

Chefsjobb.se är en samlingsplats för lediga chefsjobb från rekryteringsföretag, privata företag och den offentliga sektorn.

Sök jobb på www.chefsjobb.se

CSjobb

CSJobb är Sveriges största sajt för jobb inom IT, med såväl platsannonser som artiklar inom karriärutveckling och experter som svarar på jobbrelaterade frågor.

Sök jobb på csjobb.idg.se

EkonomiJobb.se

Ekonomijobb.se är en jobbsajt nischad inom ekonomi och administration. Sajten ingår i ett jobbsajtnätverk och ägs av Svensk Internetrekrytering AB.

Sök jobb på www.ekonomijobb.se

Forsakringsjobb.se

Forsakringsjobb.se ägs av Svenska Försäkringsföreningen (SFF) och är en nischad rekryteringssajt för försäkrings- och finansbranschen.

Sök jobb på www.forsakringsjobb.se

Förskolejobb.se

Förskolejobb.se är en jobbsajt nischad inom förskola och fritids. Sajten ingår i Svensk Internetrekrytering AB:s jobbsajtnätverk.

Sök jobb på www.forskolejobb.se

Gröna jobb

Lediga jobb i de gröna näringarna: djur, natur, jordbruk, skog, trädgård, golf, livsmedel, mark osv. Gröna jobb drivs av LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, och SLA, Arbetsgivarnas Organisation.

Sök jobb på www.gronajobb.se

HälsoJobb

Halsojobb.se är en jobbsajt nischad mot sjukvård, omsorg, social förvaltning, medicin och life science. Sajten ägs av Svensk Internetrekrytering AB och ingår i deras nätverk av nischade jobbsajter.

Sök jobb på www.halsojobb.se

Ingenjörsjobb

Ingenjörsjobb innehåller platsannonser riktade enbart mot ingenjörer och civilingenjörer. Sajten ingår i HR Norths nätverk av jobbsiter.

Sök jobb på www.ingenjorsjobb.se

ITjobb.se

Itjobb.se är en jobbsajt med platsannonser nischad mot IT, data och kommunikation.
Sajten ingår i Svensk Internetrekrytering AB:s jobbsajtnätverk.

Sök jobb på www.itjobb.se

Jobb24

Jobb24 ingår i den Skandinaviska mediekoncernen Schibsted och innehåller platsannonser från hela landet inom många branscher/yrkeskategorier.

Sök jobb på www.jobb24.se

Jobbaextra

Jobbaextra.se är Sveriges enda jobbsajt som enbart fokuserar på extrajobb. Här finns platsannonser för extraarbete och säsongsarbete från hela landet.
Sajten startades och ägs av Ludvig Andén.

Sök jobb på www.jobbaextra.se

Jobbdirekt

Jobbdirekt.se har mer än 10 års erfarenhet på den svenska marknaden. Här finns annonser för lediga jobb i hela landet och inom många branscher och yrkeskategorier. Sajten ägs av Career Group Sverige AB som även driver karriarjobb.se.

Sök jobb på www.jobbdirekt.se

Jobbexpressen

Jobbexpressen har ett brett underlag av jobbannonser inom alla yrkesområden och är HR Norths samlingsportal för platsannonser.

Sök jobb på www.jobbexpressen.se

Jobbporten

Jobbporten.se är en jobbsite som fungerar som en sökmotor. Jobbporten driver också de nischade jobbsiterna www.chefjobb.se, www.ekonomjobb.se och www.lakarjobb.se samt ett onlinebaserat rekryteringssystem; www.jobplanner.se.

Sök jobb på jobbporten.se

Jobbregistret

Platsannonser för jobbsökare inom sektorn hälsa. Jobbregistret.se är ett samarbete mellan Jobbregistret.se och HälsoAkademikerna.

Sök jobb på www.jobbregistret.se

Jobbsafari

Jobbsafari en av Sveriges största jobbsajter och erbjuder en översikt över alla lediga jobb som annonseras på Internet i Sverige. Jobbsafari är en del av danska Jobindex A/S.

Sök jobb på www.jobbsafari.se

JobbSverige

JobbSverige grundades 2004, såldes till StepStone 2005 och ingår idag som en av portalerna i StepStones nätverk.

Sök jobb på www.jobbsverige.se

Jobs in Stockholm

JobsinStockholm fokuserar uteslutande på lediga jobb i Sverige där engelska utgör det huvudsakliga arbetsspråket. JobsinStockholm är tillsammans med bland annat JobsinCopenhagen en del av nätverket JobsinHubs.com.

Sök jobb på www.jobsinstockholm.com

KarriärGuiden

KarriärGuiden.se är den svenska ”huvudsajten” i ett av Nordens största jobbsajtnätverk som ägs av Svensk Internetrekrytering AB. Förutom KarriärGuiden ingår ett antal nischade jobbsajter.

Sök jobb på www.karriarguiden.se

Karriärjobb.se

Karriärjobb.se innehåller platsannonser för lediga chefstjänster. Sajten ägs av Career Group Sverige AB som även driver den mer generella jobbsajten jobbdirekt.se.

Sök jobb på karriarjobb.se

Kommun & Statsjobb

Kommun & Statsjobb är en nischad jobbsajt för lediga tjänster inom den offentliga sektorn med platsannonser från Sveriges kommuner, myndigheter, landsting och statliga verk. Sajten är en del av HR North.

Sök jobb på www.kommun-statsjobb.se

Ledningsjobb.se

Ledningsjobb.se innehåller platsannonser för lednings- och chefstjänster och ingår i Svensk Internetrekrytering AB:s nätverk av nischade jobbsajter.

Sök jobb på www.ledningsjobb.se

Lokus Jobb

Lokus är en rikstäckande annonsplats som bland annat omfattar platsannonser. Varje annons publiceras på lokus.se samt i någon av de knappt 60 lokala tidningar som ingår i, eller är partners till, de mediekoncerner som äger Lokus producent Citygate.

Sök jobb på www.lokus.se

Medrek.se

Medrek.se har platsannonser för lediga jobb inom vård, omsorg, tandvård, bemanningsföretag och Life Science. Medrek Rekrytering AB är ett av norra Europas ledande internetrekryteringsföretag inom vård och läkemedelsindustri.

Sök jobb på www.medrek.se

Merajobb.se

Bakom jobbsajten MeraJobb.se står morgontidningarna DN, GP och Sydsvenskan. Alla jobbannonser på MeraJobb.se placeras även på dn.se, gp.se och sydsvenskan.se.

Sök jobb på www.merajobb.se

MetroJobb.se

Metrojobb.se innehåller, förutom ett stort antal jobbannonser från hela landet inom många branscher, också artiklar om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se är en del av Metro Nordic.

Sök jobb på www.metrojobb.se

Monster

Monster har funnits i Sverige sedan 1997 och är en av de mest besökta jobbsajterna. Globalt finns Monster i mer än 50 länder. Monster.se innehåller tusentals platsannonser från hela landet inom alla branscher.

Sök jobb på www.moster.se

Offentliga jobb

Offentliga Jobb skapades 2001 av (SKL) Sveriges Kommuner och Landsting och är en sökmotor för lediga jobb inom den offentliga sektorn. Offentliga jobb ägs av Aditro och SKL Företag AB.

Sök jobb på www.offentligajobb.se

Pedagogjobb.se

Pedagogjobb.se är en nischad jobbsajt i Karriärguidens nätverk, som ägs av Svensk Internetrekrytering AB. Här visas platsannonser för lediga lärarjobb och andra pedagogiska arbeten.

Sök jobb på www.pedagogjobb.se

Skoljobb.se

Skoljobb.se innehåller platsannonser för lediga jobb inom förskola, skola, universitet och förvaltning. Sajten startades 2003 och ägs av Skoljobb Sverige AB.

Sök jobb på www.skoljobb.se

Stagepool

StagePool är en av Europas största jobbportaler för jobb inom underhållningsbranschen. Förutom jobbsökning via platsannonser har arbetssökande möjlighet att vara synlig i en artistkatalog. Sajten drivs av StagePool AB.

Sök jobb på www.stagepool.se

StepStone

StepStone grundades 1996 och är idag en av de största jobbportalerna i Europa. Stepstone.se innehåller tusentals platsannonser och är en av de mest välbesökta jobbsajterna i Sverige. StepStone AB är ett helägt dotterbolag till Berlinbaserade Axel Springer AG.

Sök jobb på www.stepstone.se

SäljJobb.se

SäljJobb.se ingår i Karriärguidens nätverk av jobbsajter. Platsannonser på karriärguiden.se som avser försäljningsjobb publiceras också på säljjobb.se. Ägare är Svensk Internetrekrytering AB.

Sök jobb på www.säljjobb.se

Tekniktjänster.se

Tekniktjänster.se innehåller platsannonser för lediga jobb inom teknik, data och IT relaterade yrken. Bakom sajten står Nordic Online AB som driver ett antal jobbsajter i Norden.

Sök jobb på www.tekniktjänster.se

Transportjobb.nu

Transportjobb.nu är en jobbsajt med platsannonser för lediga jobb inom transportbranscherna Åkeri, Taxi, Terminal/lager, Miljö, Flyg, Hamn/stuveri och Petroleum/däck. Sajten ägs av TYA som är ett samarbetsorgan mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer i transportsektorn.

Sök jobb på www.transportjobb.nu

Workey

Workey.se är en sökmotor som indexerar platsannonser från jobbsajter, bemannings- och rekryteringssajter, nyhetssajter samt privata och offentliga företag i Sverige och Danmark och vidarebefodrar till den ursprungliga jobbannonsen. Workey AB ägs av Bonnier AB.

Sök jobb på www.workey.se