Hem » Länkar till auktoriserade bemanningsföretag och rekryteringsfirmor

Länkar till auktoriserade bemanningsföretag och rekryteringsfirmor

Academic Search

Academic Search är ett rekryterings- och uthyrningsföretag med fokus på chefs- och specialistkompetens. Uppdragsgivarna är nationella och internationella företag och varumärken i högsta divisionen.

Se aktuella rekryteringar hos Academic Search

Academic Work

Med 135 000 aktivt jobbsökande personer bara i den svenska kandidatdatabasen är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för högskolestudenter och unga akademiker och hjälper företag med såväl personaluthyrning som rekrytering.

Se alla lediga jobb hos Academic Work

Adecco

Genom Adecco kan du arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till en tjänst direkt hos uppdragsgivaren.
Adecco-koncernen är världens största HR-partner inom rekrytering och bemanning. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med ett 50-tal kontor spridda över hela landet.

Läs mer om personaluthyrning och rekrytering hos Adecco

Dfind

Dfind är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT och teknik.
Som konsult blir du tillsvidareanställd. Egenföretagare kan ingå i Dfinds IT- och tekniknätverk som underkonsulter.
Huvudägare är Proffice.

Sök lediga jobb hos Dfind

EkonomResurs

EkonomResurs är ett bemanningsföretag inom ekonomi, lön och finans och ingår tillsammans med IT-Resurs i bemanningskoncernen Resurs Bemanning CNC AB.
Som bemanningskonsult är du anställd med garantilön på EkonomResurs. Du som är egen företagare kan istället arbeta som underkonsult.

Mer information finns på www.ekonomresurs.se

Elan IT

Elan IT Resource är ett av världens ledande företag inom rekrytering och sourcing av IT-kompetens och är systerföretag med Manpower i Manpower-gruppen.
Genom Elan har du möjlighet att jobba som konsult, underkonsult eller att bli rekryterad till en fast tjänst hos någon av Elans kunder.

Läs mer om Elan IT och se aktuella tjänster

e-Quality

e-Quality Personalkraft är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder resurskonsulter inom hälso- och sjukvård, social omsorg och tandvård.
Information om anställning, lediga jobb samt ansökningsformulär finns på hemsidan.

Läs mer på www.e-quality.se

IT-Resurs

IT-Resurs är specia­liserat på rekrytering, personaluthyrning, konsultförmedling och personalomställning inom IT och ingår i bemanningskoncernen Resurs Bemanning CNC AB (publ).

Sök IT-jobb på itresurs.se

Jobzone

Jobzone beskriver sig själva som ”det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering”.
De ca 10 kontoren i Sverige erbjuder ett brett spektrum av utannonserade platsannonser inom olika branscher över hela landet. Med ett 40-tal kontor i Norge är Jobzone ett bemanningsföretag som kan vara extra intressant för dig som vill arbeta i Norge.

Se aktuella platsannonser från Jobzone

Kontorsfixarna

Kontorsfixarna arbetar med rekrytering och personaluthyrning till alla branscher och nivåer men framför allt inom reception/växel, administration, marknad, försäljning, ekonomi, IT och industri.

Se alla lediga tjänster hos Kontorsfixarna här

Manpower

Genom de verksamheter Manpower erbjuder inom rekrytering, personaluthyrning, jobbförmedling med mera är företaget en av de största arbetsgivarna i Sverige.
Som resurskonsult hos Manpower får du i första hand en traditionell fast anställning.

Läs mer om Manpower och se lediga jobb

Poolia

Poolia fokuserar på rekrytering och personaluthyrning inom Ekonomi, IT, Marknadsföring, Teknik, Juridik, Administration och Life science.
Som jobbsökare kan du rekryteras till kundföretaget eller bli anställd av Poolia som konsult. Egenföretagare kan anlitas som underkonsult.

Se lediga jobb hos Poolia

Proffice

Proffice specialiserar sig på uthyrning av medarbetare inom Ekonomi, Kontor & kundservice, IT, Industri & logistik, Vård samt Life Science.
I Proffice-koncernen ingår ett antal bemanningsföretag med specialinriktning, såsom Dfind (IT), Mediakompetens (Media) och Proffice Aviation (Flyg- och resebranschen).

Se aktuella jobb hos Proffice

QWORK

QWORK hyr ut och rekryterar medarbetare inom IT, Kontor & Finans, Kundtjänst, Industri & Lager och Butik.

Se lediga bemanningsuppdrag och pågående rekryteringar

Randstad

Randstad är världens näst största HR-service företag. I Sverige arbetar Randstad med rekrytering och uthyrning av personal inom Administration, Kontor, Ekonomi, IT, Callcenter, Sälj och Marknad samt Produktion och Lager.

Se alla lediga jobb hos Randstad

RestaurangAssistans

RestaurangAssistans hyr ut personal inom Hotell- och Restaurangnäringens alla yrkeskategorier; exempelvis hotellstäd, konferensvärdinnor, serveringspersonal, kockar och bartenders.
De flesta tjänsterna finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Se aktuella jobb hos RestaurangAssistans

Storesupport

Storesupport arbetar med personaluthyrning och rekrytering inom Fackhandel, Dagligvaruhandel och dess leverantörer. Lediga tjänster hos Storesupport kan i princip omfatta alla typer av arbeten i butiksmiljö.

Se alla lediga jobb hos Storesupport

Uniflex

Uniflex Bemanning arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena Industri, Lager, Bygg, El, Kontor, Restaurang och Butik.
Som anställd hos Uniflex kan du både jobba heltid eller, som student och pensionär, komplettera annan sysselsättning med extra jobb.

Läs mer om Uniflex

Vikariepoolen

Vikariepoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag specialiserat på uthyrning av personal inom förskola, grundskola, gymnasium, vård och omsorg i Stockholm , Göteborg och Malmö med omnejd.

Se aktuella jobb hos Vikariepoolen

Wise

Wise hyr ut specialister, assistenter och chefer inom områdena HR och lön, Marknad och kommunikation samt Ekonomi och administration.
Som konsult är du anställd hos Wise och arbetar heltid, deltid eller extra som uthyrd på kundföretaget. Du kan också bli anställd direkt av uppdragsgivaren. Vid så kallad Interim Management är det vanligt att du via eget företag arbetar som underkonsult till Wise.

Se lediga tjänster hos Wise